Finansiering

FINANSIERING 

 

 

 Nordfeldts Bil samarbetar med Nordea Finance & Santander Consumer Bank. Vi arbetar även med andra banker för att kunna möjliggöra en affär på bästa möjliga sätt för våra kunder. Detta innebär att vi har möjligheten att erbjuda er som kund en säker, smidig och trygg finansiering.


Om Santander Consumer Bank: 

"Vi tillhör den globala koncernen Banco Santander som har över 144 miljoner kunder världen över.

I Skandinavien är Santander Consumer Bank verksamma som en bank med norsk banklicens. Verksamheten bedrivs i filialform under namnet Santander Consumer Bank AS Norge, Sverige Filial."


Om Nordea:

"Vi hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar och ambitioner 
– och det har vi gjort i 200 år. Vi vill göra verklig skillnad för våra kunder och i de samhällen där vi är verksamma – genom att vara en stark och personlig finansiell partner. "  

 

Vilken bilfinansiering fungerar bäst för ditt bilköp?Ett privatlån eller bilfinansiering? Väljer du att finansiera bilen med ett privatlån kan du ansöka om hela köpesumman. Du behöver varken kontantinsats eller säkerhet.


Vi rekommenderar alltid ett sedvanligt billån med en kontantinsats om 20%. Där kan banken erbjuda en mer attraktiv ränta då bilen blir en säkerhet för banken. 


Du bestämmer själv återbetalningstid, max 84 månader. Ring gärna in till oss för att få veta just din månadskostand!