Finansiering

FINANSIERING 

 

 

Vi på Nordfeldts Bil AB samarbetar med Santander Consumer Bank, Wasa kredit och Svea Ekonomi. Detta innebär att vi har möjligheten att erbjuda er som kund en säker, smidig och trygg finansiering.

 

Vi arbetar alltid för ett enkelt och bekymmerslöst bilköp. Genom våra banker skräddarsys finansieringen efter just dina behov. Detta, för att göra dig riktigt nöjd med din bilaffär.

Om Santander Consumer Bank: 

"Vi tillhör den globala koncernen Banco Santander som har över 144 miljoner kunder världen över.

I Skandinavien är Santander Consumer Bank verksamma som en bank med norsk banklicens. Verksamheten bedrivs i filialform under namnet Santander Consumer Bank AS Norge, Sverige Filial."


Om Wasa Kredit:

”Wasa Kredit är en del av länsförsäkringsgruppen. Vi erbjuder finansieringstjänster till företag och privatpersoner. Vi arbetar dels via våra samarbetspartners inom till exempel bil-, fritid-, dator- och maskinhandeln, dels direkt med våra företagskunder. Dessutom erbjuder vi lån och kontokortskrediter till privatpersoner.”

 

Vilken bilfinansiering fungerar bäst för ditt bilköp?


Ett privatlån eller bilfinansiering via bilhandlaren? Väljer du att finansiera bilen med ett privatlån kan du ansöka om hela köpesumman. Du behöver varken kontantinsats eller säkerhet.


Börja med att jämföra räntor och villkor, det lönar sig. I räknesnurran kan du se vad månadskostnaden kan bli. Räntan är ett exempel eftersom den rätta räntan sätts individuellt efter sedvanlig kreditprövning. Du kan låna mellan 10 000 och 350 000 kronor via oss och ränta du erbjuds visas tydligt både i ditt lånebesked och låneavtal.


Gör gärna en kalkyl för att få koll på alla siffror. Signera avtalet först när du vet exakt vad billånet kommer att kosta varje månad. Glöm inte att lägga till uppläggningskostnad samt administrationsavgifter som ingår i månadsaviseringen.


Du bestämmer själv återbetalningstid, max 12 år, och betalar sedan tillbaka på lånet varje månad fram tills lånets löptid är slut eller tidigare. Ett privatlån kan lösas in helt eller delvis när som helst under löptiden.