Försäljningsuppdrag

VILL DU SÄLJA BILEN, PRIVAT ELLER VIA FÖRETAG?

Vi tar hand om hela försäljningen


Innan bilen läggs upp till försäljning på kontrolleras bilen och historiken till bilen och får en dedikerad varudeklaration. På så vis vet den kommande köparen exakt vilket skick bilen är i. Det gör att du som säljare får bättre betalt för din bil.


Efter detta, tvättas och rekondar vi bilen innan den fotograferas och läggs ut till försäljning. Allt detta sker på en våran anläggning i Älta. Bor du i Stockholm kan vi erbjuda upphämtning av din bil om du inte har tid att lämna in den till vår anläggning.


Bilen är publiceras däribland på blocket.se och bytbil.com. När en affär är i hamn tar vi kontakt med säljare och köpare, ordnar ägarbytet och ser till att du får pengarna på ditt konto. Om det skulle uppstå något problem efter försäljningen eller en reklamation tar kunden kontakt Nordfeldts Bil AB.
Du väljer ditt pris!


Vi säljer mer än 200 bilar varje år och vårt uppskattade pris för din bil baseras på egen statistik samt information från vårt värderingssystem.. Minsta försäljningspris för din bil är det minsta vi får sälja din bil för och detta bestämmer du som kund.

 


Bättre betalt och inga dolda avgifter

Idén med vår tjänst är att du får mer betalt för din bil. När bilen är såld tar vi ut en provision/arvode och denna beror på ditt försäljningspris. I provisionen/arvode, som är minimum 10.595 kr ex moms för privatpersoner ingår alla de moment som beskrivits ovan: tvätt, test, värdering, marknadsföring, försäljning via och hantering av eventuella reklamationer.